Gourmet of glasgrill
Gourmetten is een fenomeen dat waarschijnlijk overgewaaid is uit AziŽ. Het is een activiteit, waarbij een groep mensen aan tafel op bijvoorbeeld een bakplaat steeds een eigen gerechtje kookt, met behulp van verschillende ingrediŽnten die op tafel staan. Dit gerechtje wordt vervolgens opgegeten, waarna je weer iets nieuws kunt koken.
Over het algemeen wordt bij gourmetten vlees, vis en groente gebruikt.

Een wat modernere variant op het gourmetten is het glasgrillen.
Iets minder vet en zeker zo lekker.
Op deze glasgrill kunt u eventueel ook "ouderwets" gourmetten met een klein pannetje.

Ook bij het glasgrillen is het de bedoeling dat u zelf kookt, eventueel met hulp van een tafelgenoot.

Het glasgrillen bij 't Vuurspoor wijkt wel iets af van andere aanbieders, omdat het ook hier om het onbeperkt arrangement gaat en u een zeer ruim assortiment vlees, groenten, salades, brood, friet en sausen mag verwachten. U maakt namelijk gebruik van het bourgondisch buffet.

Naast het glasgrillen en gourmetten hebben we de partygrill, infrarette en intussen ook de houtskool barbecue.

Natuurlijk krijgt u ook bij dit arrangemnet een heerlijke en eerlijke kop soep als voorgerecht aangeboden.

Het glasgrillen vindt net als de houtskoolbarbecue plaats in de spiegelzaal.
glasgrill